Oh baby

Vau ja iik! Tässä sitä ollaan, upouuden blogin sivuilla - ja ensimmäisen postauksen ensimmäisellä rivillä.

Meinasi ihan iskeä vanha kunnon writer’s block näiden paineiden alla, mutta sitten muistin…

Haluan pitää täällä blogini sivuilla meiningin mahdollisimman aitona ja raikkaana, oli aihe mikä tahansa - joten niinpä nytkin päätin kirjoittaa siitä, mikä juuri tällä hetkellä on oman mielen päällä - itseni esittelyt ja muut virallisuudet ehtii kyllä käydä läpi myöhemmissäkin postauksissa. (Ja vink vink: Tietoa-sivulla on kyllä jo pikkuruinen esittely meikäläisestä, jos haluat jo nyt muutamia faktoja pöytään!)

Tämä uusi blogi on ollut mielessäni ja työn alla jo pitkään, mutta oman elämän pyörteiden vuoksi on homma viivästynyt hieman alkuperäisestä aikataulustaan. (Elämä on aika hyvä opettaja siinäkin mielessä, että se murentaa nuo “tärkeät” aikataulut ja deadlinet hetkessä, omien juonenkäänteidensä ansiosta.)

Mutta tässä sitä ollaan! Olo onkin aika voittoisa juuri nyt, kaikkien it-hermoromahdusten ja muiden haasteiden jälkeen.

Ja kuten kuvastakin näkyy, on elämässä tullut kuvioihin myös eräs ihan toinenkin onnenkimpale… Odotan nimittäin parhaillaan toista lastani ja fiilis on edelleen - vaikka jo yli puolenvälin raskautta tässä porskutellaankin menemään - todella hämmentyneen onnellinen. Olinhan vielä viisi vuotta sitten sinkku ja aika vakuuttunut siitä, että tulevaisuuteni näkymät olivat aika epätodennäköiset sen suhteen, että ikinä tapaisin sitä oikealta tuntuvaa tyyppiä - saati sitten saisin lapsia. Ja tässä sitä ollaan…

Odotankin nyt tulevaa kesää yllättävänkin jännittyneenä. Vaikka ensimmäisen lapsen olemassaolo tuokin hommaan tiettyä varmuutta, on mielessä tällä hetkellä tuhat kysymystä. Lähinnä siihen liittyen, millainen uusi perheenjäsenemme mahtaakaan olla. (Ja rehellisyyden nimissä myös siihen, että miten ihmeessä sitä selviää taas niistä kaikista univeloista?!)

Mutta nyt: ihanaa, että olet täällä ja toivottavasti viihdyt blogin parissa usein tästä eteenpäin.

Cheers!