Ystävänpäivän smoothiebowl

2019-02-14 01.08.07 1.jpg
2019-02-14 01.08.06 1.jpg

Ihanaa ystävänpäivää!

Olen aina tykännyt tästä päivästä, enkä ole koskaan oikein ymmärtänyt “se on vaan jenkkien tyhmä kulutuspyhä”-paasauksia.

No onhan se originaali Valentine’s Day toki kaupallisesti värittynyt juhlapäivä, mutta meillä on Suomessa jo ihan tarpeeksi raskassoutuisia juhlapyhiä, joten pieni annos hattaraa ja keveyttä ei kyllä tee lainkaan pahaa meille pohjoisen jäyhille jököttäjille.

Eikä ystävänpäivänä todellakaan tarvitse säntäillä kaupungille roosansävyisten lahjojen perässä - no way. Siinähän me suomalaiset olemme olleetkin Jenkkilän tyyppejä fiksumpia; olemme muokanneet alunperin suht kaupallisesta ja yliromanttisesta päivästä jotain aidompaa; ystävyyttä ja sen upeutta juhlistavan hetken.

Ja se jos mikä on hurraa-huutojen paikka, if you ask me. Ystävyyttä kauniimpaa ja monimuotoisempaa asiaa kun saa hakea.

Ystävyyttä juhliakseni tein tänään pikaisen ja herkullisen smoothie bowlin - jonka nautin ihan parhaassa seurassa, eli itseni kanssa. Tästä aiheesta - ystävyydestä itseni kanssa - kirjoitinkin jo tänään Instan puolelle, löydät sen tekstin täältä.

Mutta nyt, reseptiin - se on simppeli ja - well, of course - pinkki! (vähän Jenkkilää saa meidänkin ystävänpäivässä olla)

Ystävänpäivän smoothie bowl

kahdelle

4 dl marjasekoitusta pakasteesta (kotimaiset marjat!)

3 banaania

2 dl kasvipohjaista jogurttia

1-2 dl kauramaitoa (riippuen kuinka paksun seoksesta haluaa)

loraus hunajaa (halutessasi)

ripaus kardemummaa

ripaus himalajanruususuolaa

päälle: tuoreita marjoja & hedelmiä, suklaata

  1. Surauta kaikki ainekset tasaiseksi seokseksi tehosekoittimessa.

2. Jaa smoothiemassa kahteen kulhoon.

3. Koristele & nauti.