Blogeista bongatut suosikkireseptit x 5

1970-01-01 02.00.00 4.jpg

Tajusin hiljattain, että olen bongannut monet arjen vakkarireseptini blogien maailmasta. Näin ollen ajattelin, että haa! - voisin jakaa näitä ruokaohje-helmiä teillekin täällä blogin sivuilla.

Eli ei muuta kuin tuumasta toimeen; alla viisi reseptiä, joita kaikkia teen säännöllisesti omassa köökissäni - ja jotka ovat kaikki todella toimivia ja yksinkertaisesti ihania ruokaohjeita.

Pari muutosta olen tehnyt näistä resepteistä kahteen; Salamatkustajan tomaattikeitto-ohjeesta teen itse aina vegaanisen version vaihtamalla tuorejuuston Oatlyn PåMackaniin ja kerman kaurakermaan.

Ida’s Cozy Cornerin lasagnesta taas olen aina välillä jättänyt tuoreen pinaatin pois (siitä arkisesta syystä ettei sitä ole ollut kaapissa) - ohje toimii mainiosti myös ilman vihreitäkin! (tosin ne ovat ihana lisä ja ne menevät lasagnessa sujuvasti “ohi” myös nirsolta lapsoseltamme).

Muutoksilla tai sellaisenaan - nämä reseptit ovat todellakin kaikki testaamisen arvoisia! Itse asiassa meillä syödään tänäänkin tuota herkku-lasagnea - jota olisikin jo aika mennä kokkailemaan ennen lapsen hakua hoidosta… Joten heipparallaa! Ja kertoilkaapas kokemuksia näistä resepteistä jos päädytte jotain näistä (tai vaikka kaikkia!) ohjeista testailemaan. :)

  1. Ida’s Cozy Corner & Parasta lohturuokaa: kasvislasagne

  2. Mamma Rimpuilee & Nopeat, helpot, hiivattomat sämpylät

  3. Vanelja & Golden Latte

  4. Liemessä & Uunifetapasta (no pakkohan tämä oli mainita!)

  5. Salamatkustaja & Paras tomaattikeitto