Helsingin ihanin kauneushoitola: Hetita

 
DSC01489.jpg

En ole ikinä ollut mikään ahkera kauneushoitoloissa kävijä. Tai siis: en oikeastaan koskaan käy kauneushoitoloissa, sillä en ole ikinä kokenut kasvohoidoissa piipahtelua tai kynsieni laittamista kovinkaan tärkeäksi jutuksi omassa elämässäni - rahat ovat aina menneet mieluummin esimerkiksi matkusteluun ja elämyksiin.

Olen siis aika lailla kunnon juntti mitä tulee kauneushoitoloihin - enkä näin ollen ole mikään alan asiantuntija.

Sen voin kuitenkin taata, että jos itse ihastun jonkin kauneushoitolan tunnelmaan ja palveluihin niin se on paljon se. Olen nimittäin oikeastaan sitä tyyppiä, joka enemmänkin ahdistuu kuin ilahtuu erilaisiin kauneushoitoihin menosta; koen esimerkiksi jo pelkän ajatuksen vaikkapa kasvohoitoon menemisestä jotenkin epämukavaksi. Sieluni silmin näen kuinka couperosa-ihoani arvostellaan astuessani yli-huolitellun kosmetologin eteen ja sitten stressaan etukäteen jo siitäkin, että pitääkö siellä hoitohuoneen hiljaisuudessa keksiä hoitajan kanssa koko ajan puhumista vai kuuluuko siellä olla hiljaa.

heta8.jpg

Näin ollen on siis selvää, että mikäli minä - syviä kauneushoitola-angsteja omaava henkilö - hehkutan jotakin hoitolaa aidon ihanana paikkana, niin tuolloin kyseinen yritys on todellakin visiitin arvoinen.

Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva Hetita onkin nimittäin juuri tällainen harvinaisen upea ja lämminhenkinen kauneushoitola. Hetita panostaa palveluissaan luonnonmukaisuuteen; meikit ovat luonnonkosmetiikkaa, karvojen poistoa tehdään ekologisilla sokerointi-aineilla ja kokonaisvaltainen hyvinvointikin on otettu huomioon kropan ja mielen yhteyttä huoltavien reiki-hoitojen muodossa. Pienen ja kodikkaan hoitolan ikkunaa somistavat kauniit viherkasvit ja paikan sisustus on pidetty yksinkertaisena ja rauhallisena; tunnelma on kaikin tavoin lämmin.

Itse tunnen Hetitaa pitävän Hetan entuudestaan, sillä olimme aikanaan jonkin aikaa samassa työpaikassa ja voin taata, että tässä on ihminen joka aidosti välittää asiakkaistaan ja on asiakaspalvelijana aina yhtä välitön ja empaattinen. Tämän postauksen halusinkin tehdä silkasta halusta tukea upeaa yrittäjää & kaveria, joka on todellakin löytänyt oman alansa.

Suosittelen Hetitaa kauneusasioissa ihan kaikille - etenkin heille, jotka itseni tavoin vähän pelkäävät kliinisen oloisia kauneushoitoloita ja niiden tiukasti ihohuokosia tuijottelevia kosmetologeja. Hetitan yleisfiilis on nimittäin niin kaukana kliinisestä ja pelottavasta kuin vain voi olla; tämän kodikkuutta ja hyvää oloa hehkuvan pienen yrityksen kohdalla on selvää, että kyseessä on yksi Helsingin helmistä: Hetita on ehdottomasti kaupungin ihanin kauneushoitola.